Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Beervelde? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Beervelde

Waarom het fijn werken is bij Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in omgeving Beervelde en omstreken. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit heel lange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om je kennis over het vak bij te schaven via cursussen. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde job.

Wat wij van je verwachten

Bij techni masters werken experten. De onderhoudstechniekers die voor ons werken in Beervelde voeren hun job uit met oog voor detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is ondernemend en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in propere toestand achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in regio Beervelde aan de slag te gaan? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven