Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Beervelde? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn deskundigen. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Beervelde hun job uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je werkt ondernemend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds proper achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Beervelde

Waarom het mooi werken is bij Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Beervelde en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via cursussen je expertise over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Beervelde (regio Lochristi) aan de slag te gaan? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe medewerker noemen. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven