Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag ons team in regio Beerzel komen versterken? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als techni master ben je een expert in het vak. De storingstechniekers die voor ons werken in Beerzel voeren hun baan uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in nette toestand achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Beerzel

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s vanzelfsprekend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je in Beerzel en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een mooi takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze gevarieerde en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als storingstechnieker in regio Beerzel aan de slag? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven