Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Beerzel? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn experten. De storingstechniekers in Beerzel die voor ons werken voeren hun job uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds netjes achter en bent ondernemend ingesteld. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in regio Beerzel als onderhoudstechnieker

Waarom het fijn werken is bij Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons is iedereen zichzelf. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Beerzel en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van heel lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Techni Masters voorziet trouwens een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om je kennis over het vak bij te schaven via cursussen. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze gevarieerde en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Beerzel (regio Putte)? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven