Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in regio Begijnendijk? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Begijnendijk als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s geen moeilijk vraag. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag in Begijnendijk en omliggende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van heel lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je expertise over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende baan.

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een vakexpert. De storingstechniekers die voor ons werken in Begijnendijk voeren hun job uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds in propere toestand achter en je bent anticiperend ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in omgeving Begijnendijk aan de slag te gaan? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven