Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Bekegem? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Bekegem

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in Bekegem en de streken er rondom. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit grote afstanden te overbruggen. Techni Masters voorziet trouwens een mooi takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers komt voorop bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. De onderhoudstechniekers in Bekegem voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Bekegem (regio Ichtegem)? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan binnenkort onze nieuwe medewerker noemen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Duik dan gerust eens in de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven