Aan de slag als storingstechnieker bij Techni Masters in regio Bekkevoort

Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Bekkevoort? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn specialisten. De storingstechniekers in Bekkevoort voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in omgeving Bekkevoort als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s evident. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in omgeving Bekkevoort en de streken er rondom. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers komt voorop bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende baan. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt een job als storingstechnieker in omgeving Bekkevoort je aan? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe collega. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.