Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze onderhoudstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Bellem? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Bij techni masters werken experten. In Bellem voeren onze onderhoudstechniekers hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds in propere toestand achterlaat. Zo onderhouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Bellem

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt in Bellem en omliggende gebieden. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de werknemers bovenaan het lijstje. Je krijgt een stimulerende en afwisselende baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt een job als onderhoudstechnieker in regio Bellem je aan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven