Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Zou jij graag ons team onderhoudstechniekers in Berendrecht komen versterken? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experts. De storingstechniekers in Berendrecht voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je werkt ondernemend en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in regio Berendrecht als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Dat spreekt voor zich. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Berendrecht en de streken er rondom. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Dagelijks grote afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een gevarieerde en stimulerende baan.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Is de baan als onderhoudstechnieker in Berendrecht (regio Antwerpen) helemaal iets voor jou? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Duik dan gerust eens in de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven