Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Beringen? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Beringen

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Werken doe je in Beringen en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit grote afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de medewerkers voorop. Je krijgt een stimulerende en afwisselende job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn specialisten. Onze onderhoudstechniekers voeren hun job in Beringen uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare attitude. De werkplek laat je steeds netjes achter en je bent proactief ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in regio Beringen? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven