Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in regio Berlaar? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Berlaar als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s geen moeilijk vraag. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in omgeving Berlaar en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Bij Techni Masters komt aandacht voor de werknemers voorop. Je krijgt een stimulerende en afwisselende baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experts. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Berlaar hun baan uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare attitude. De werkplaats laat je steeds proper achter en je bent proactief ingesteld. Zo onderhouden we een goede relatie met de klant én elkaar. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Wil je graag als storingstechnieker in regio Berlaar aan de slag? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe collega. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven