Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team in regio Bertem? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Bertem als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in Bertem en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers voorop geplaatst. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als techni master ben je een expert in het vak. Al onze storingstechniekers voeren hun baan in Bertem uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. De werkplek laat je steeds proper achter en je bent anticiperend ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als storingstechnieker in omgeving Bertem aan de slag? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Graag de mening van onze werknemers horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven