Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag ons team in regio Beselare komen versterken? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als techni master ben je een vakexpert. In Beselare voeren onze onderhoudstechniekers hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds netjes achter en bent anticiperend ingesteld. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Beselare

Waarom het aangenaam werken is bij Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in Beselare en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de medewerkers voorop geplaatst. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in omgeving Beselare aan de slag? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven