Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in regio Bevel? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Bevel

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s geen moeilijk vraag. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag in Bevel en de streken er rondom. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde baan.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Een techni master, dat is een expert. De storingstechniekers die voor ons werken in Bevel voeren hun job uit met oog voor detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werkplaats steeds in nette toestand achter en gaat proactief te werk. Zo onderhouden we een goede relatie met de klant én elkaar. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Bevel? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven