Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Beveren (Alveringem)? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als Techni Master ben je een vakexpert. Onze storingstechniekers in Beveren (Alveringem) voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede band met elkaar én de klant garanderen.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Beveren (Alveringem)

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s evident. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in omgeving Beveren (Alveringem) en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een mooi takenpakket toe. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde job.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Beveren (Alveringem) (omgeving Alveringem) aan de slag te gaan? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Duik dan gerust eens in de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven