Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag ons team storingstechniekers in Beveren (Roeselare) komen versterken? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als Techni Master ben je een vakexpert. De onderhoudstechniekers in Beveren (Roeselare) voeren hun job heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werkplek steeds in nette toestand achter en bent ondernemend ingesteld. Zo behouden we een goede band met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Beveren (Roeselare) als onderhoudstechnieker

Waarom het aantrekkelijk werken is bij Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in Beveren (Roeselare) en omliggende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters komt aandacht voor de medewerkers voorop. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Beveren (Roeselare) (omgeving Roeselare)? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe medewerker noemen. We willen je heel graag ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven