Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze onderhoudstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Beveren? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. Onze storingstechniekers in Beveren voeren hun baan zeer nauwkeurig uit. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds proper achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in regio Beveren als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Beveren en omstreken. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een fijn takenpakket toe. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde baan.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Beveren (regio Beveren) aan de slag te gaan? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Duik dan gerust eens in de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Wat je moet weten over de vacature voor storingstechnieker in Beveren

Waaruit bestaat het takenpakket van een storingstechnieker in Beveren?

Je bent als storingstechnieker verantwoordelijk voor het vinden, analyseren en oplossen van technische storingen. Daarnaast bereid je de machines voor zodat de productie veilig en tijdig kan worden opgestart, en je waarborgt tegelijkertijd de productiviteit en kwaliteit van het machinepark. Tot slot controleer en installeer je wanneer nodig nieuwe machineonderdelen.

Bij welk bedrijf kan ik als storingstechnieker in regio Beveren werken?

Je talenten als storingstechnieker aanwenden? Dat kan bij Techni Masters! Onze activiteiten verspreiden zich over heel Vlaanderen, er wordt steeds gekeken naar een opportuniteit nabij je woonplaats. Bekijk de vacaturepagina en vervoeg ons team.

Werken storingstechniekers in Beveren in een ploegensysteem?

Onze Techni Masters werken in internationale productie-omgevingen volgens een ploegverband. Je kiest zelf het aantal ploegen. Op de vacaturepagina van Techni Masters vind je meer informatie over de job.

Wat is het loon van een storingstechnieker in Beveren?

Afhankelijk van de ervaring die je hebt opgebouwd doorheen je loopbaan als technieker, starten de lonen vanaf €16.50 per uur. Daarbovenop krijg je heel wat aantrekkelijke extralegale voordelen, bijvoorbeeld: maaltijd- en ecocheques, een netto dagvergoeding, een bedrijfswagen met tankkaart doe je zowel mag gebruiken voor werk- als privédoeleinden. Om je job naar behoren uit te voeren, ontvang je daarnaast een eigen werkkoffer en alle nodige persoonlijke beschermingsmiddelen.

Terug naar boven