Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Beveren? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. In Beveren voeren onze onderhoudstechniekers hun baan zeer nauwkeurig uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare houding. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo onderhouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Beveren

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s voor de hand liggend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in Beveren en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van heel lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende baan.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Beveren (omgeving Beveren)? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Wat je moet weten over de vacature voor storingstechnieker in Beveren

Waaruit bestaat het takenpakket van een storingstechnieker in Beveren?

Je bent als storingstechnieker verantwoordelijk voor het vinden, analyseren en oplossen van technische storingen. Daarnaast bereid je de machines voor zodat de productie veilig en tijdig kan worden opgestart, en je waarborgt tegelijkertijd de productiviteit en kwaliteit van het machinepark. Tot slot controleer en installeer je wanneer nodig nieuwe machineonderdelen.

Bij welk bedrijf kan ik als storingstechnieker in regio Beveren werken?

Je talenten als storingstechnieker aanwenden? Dat kan bij Techni Masters! Onze activiteiten verspreiden zich over heel Vlaanderen, er wordt steeds gekeken naar een opportuniteit nabij je woonplaats. Bekijk de vacaturepagina en vervoeg ons team.

Werken storingstechniekers in Beveren in een ploegensysteem?

Onze Techni Masters werken in internationale productie-omgevingen volgens een ploegverband. Je kiest zelf het aantal ploegen. Op de vacaturepagina van Techni Masters vind je meer informatie over de job.

Wat is het loon van een storingstechnieker in Beveren?

Afhankelijk van de ervaring die je hebt opgebouwd doorheen je loopbaan als technieker, starten de lonen vanaf €16.50 per uur. Daarbovenop krijg je heel wat aantrekkelijke extralegale voordelen, bijvoorbeeld: maaltijd- en ecocheques, een netto dagvergoeding, een bedrijfswagen met tankkaart doe je zowel mag gebruiken voor werk- als privédoeleinden. Om je job naar behoren uit te voeren, ontvang je daarnaast een eigen werkkoffer en alle nodige persoonlijke beschermingsmiddelen.

Terug naar boven