Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Bikschote? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Bikschote

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s evident. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als storingstechnieker in regio Bikschote en omliggende gebieden. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je kennis over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en uitdagende job.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. Al onze storingstechniekers in Bikschote voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. De werkplaats laat je steeds netjes achter en je bent proactief ingesteld. Zo kunnen we een goede verstandhouding met de klant én elkaar garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Bikschote (regio Langemark-Poelkapelle)? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe collega noemen. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven