Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in omgeving Bissegem? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Bissegem

Waarom het aantrekkelijk werken is bij Techni Masters? Da’s evident. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in omgeving Bissegem en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters komt aandacht voor de medewerkers voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde baan.

Wat wij van je verwachten

Techni masters zijn expert in het vak. De onderhoudstechniekers die voor ons werken in Bissegem voeren hun job uit met oog voor detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in regio Bissegem aan de slag te gaan? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven