Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze onderhoudstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Blaasveld? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Blaasveld als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Blaasveld en omstreken. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een fijn takenpakket toe. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Binnen onze afwisselende en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn specialisten. De onderhoudstechniekers in Blaasveld voeren hun job heel precies uit, met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare houding. Je werkt proactief en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we een goede band met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Blaasveld (omgeving Willebroek) aan de slag te gaan? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe medewerker noemen. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag de mening van onze werknemers horen? Duik dan gerust eens in de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven