Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen organisaties terecht bij onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag ons team in omgeving Blaasveld komen versterken? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Blaasveld

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in omgeving Blaasveld en de streken er rondom. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een expert in het vak. De onderhoudstechniekers in Blaasveld voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we een goede band met elkaar én de klant. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in omgeving Blaasveld aan de slag te gaan? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven