Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Boekhoute? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. De storingstechniekers in Boekhoute voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achter en bent proactief ingesteld. Zo onderhouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Boekhoute als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in omgeving Boekhoute en de streken er rondom. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit grote afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een mooi takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en afwisselende job.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Wil je graag als storingstechnieker in Boekhoute (omgeving Assenede) aan de slag? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven