Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Boezinge? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Boezinge

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s voor de hand liggend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in regio Boezinge en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Techni Masters voorziet trouwens een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers voorop. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde baan.

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. Al onze storingstechniekers in Boezinge voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare houding. Je werkt proactief en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Boezinge (regio Ieper)? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Luister dan alvast eens naar de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven