Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in regio Bonheiden? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Bonheiden

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in regio Bonheiden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit grote afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Een techni master, dat is een expert. De onderhoudstechniekers in Bonheiden voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je laat de werkplaats steeds proper achter en bent ondernemend ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Spreekt een baan als onderhoudstechnieker in regio Bonheiden je aan? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven