Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen ondernemingen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Bonheiden? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. Al onze onderhoudstechniekers in Bonheiden voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achter en gaat ondernemend te werk. Zo behouden we een goede band met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken in regio Bonheiden als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Bonheiden en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Techni Masters zorgt trouwens voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Bonheiden (omgeving Bonheiden)? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan straks onze ploeg versterken. We willen je heel graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven