Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag ons team storingstechniekers in Booischot komen versterken? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een vakexpert. Onze storingstechniekers in Booischot voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare attitude. De werkplaats laat je steeds proper achter en je bent proactief ingesteld. Zo kunnen we een goede relatie met de klant én elkaar garanderen.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Booischot

Waarom het aangenaam werken is bij Techni Masters? Da’s evident. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in Booischot en omliggende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit lange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een gevarieerde en uitdagende baan.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Spreekt een job als storingstechnieker in Booischot (regio Heist-op-den-Berg) je aan? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven