Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Zou jij graag ons team storingstechniekers in Borgerhout komen versterken? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een vakexpert. In Borgerhout voeren onze storingstechniekers hun baan zeer nauwkeurig uit. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. De werksite laat je steeds in nette toestand achter en je bent proactief ingesteld. Zo kunnen we een goede relatie met de klant én elkaar garanderen.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Borgerhout

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s simpel. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag als storingstechnieker in Borgerhout en omliggende gebieden. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een mooi takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. Binnen onze gevarieerde en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Borgerhout (regio Antwerpen)? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Wat je moet weten over de vacature voor onderhoudstechnieker in Borgerhout

Welke taken voert een storingstechnieker in Borgerhout uit?

Je staat als storingstechnieker in voor het vinden, analyseren en oplossen van technische storingen. Je waarborgt de kwaliteit en productiviteit van het machinepark en je zorgt voor de machines zodat de productie veilig en tijdig kan worden opgestart. Wanneer er tot slot nieuwe onderdelen voor machines nodig zijn, installeer en controleer jij die.

Bij welk bedrijf kan ik als storingstechnieker in regio Borgerhout werken?

Werken als storingstechnieker? Daarvoor moet je bij Techni Masters zijn! Onze activiteiten vind je terug over heel Vlaanderen, waarbij steeds wordt gekeken naar een opportuniteit nabij je woonplaats. Vervoeg ons team en bekijk de vacaturepagina.

Hoe ziet het werkschema van een storingstechnieker in Borgerhout eruit?

Je werkt bij ons in ploegverband, aangezien we werkzaam zijn in internationale productie-omgevingen. Je kiest zelf in welk aantal ploegen je wenst te werken. Bekijk de vacaturepagina van Techni Masters voor meer informatie over de job.

Hoe ziet de verloning van een storingstechnieker in Borgerhout eruit?

Afhankelijk van de opgebouwde ervaring in je loopbaan als technieker, start je loon vanaf €16.50 per uur. Aanvullend op het loon ontvang je heel wat extralegale voordelen, zoals een netto dagvergoeding, maaltijd- en ecocheques en een bedrijfswagen met tankkaart voor werk- en privégebruik. Daarnaast krijg je een eigen werkkoffer en de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen om je job naar behoren te kunnen uitvoeren.

Terug naar boven