Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Borgerhout? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Borgerhout

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in Borgerhout en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via cursussen. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en stimulerende baan.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experts. De storingstechniekers in Borgerhout die voor ons werken voeren hun job uit met oog voor detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achterlaat. Zo kunnen we een goede verstandhouding met elkaar én de klant garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Is de job als onderhoudstechnieker in Borgerhout (omgeving Antwerpen) helemaal iets voor jou? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Duik dan gerust eens in de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Veelgestelde vragen over de vacature van storingstechnieker in Borgerhout

Welke taken voert een storingstechnieker in Borgerhout uit?

Je staat als storingstechnieker in voor het vinden, analyseren en oplossen van technische storingen. Je waarborgt de kwaliteit en productiviteit van het machinepark en je zorgt voor de machines zodat de productie veilig en tijdig kan worden opgestart. Wanneer er tot slot nieuwe onderdelen voor machines nodig zijn, installeer en controleer jij die.

Bij welk bedrijf kan ik als storingstechnieker in regio Borgerhout werken?

Werken als storingstechnieker? Daarvoor moet je bij Techni Masters zijn! Onze activiteiten vind je terug over heel Vlaanderen, waarbij steeds wordt gekeken naar een opportuniteit nabij je woonplaats. Vervoeg ons team en bekijk de vacaturepagina.

Hoe ziet het werkschema van een storingstechnieker in Borgerhout eruit?

Je werkt bij ons in ploegverband, aangezien we werkzaam zijn in internationale productie-omgevingen. Je kiest zelf in welk aantal ploegen je wenst te werken. Bekijk de vacaturepagina van Techni Masters voor meer informatie over de job.

Hoe ziet de verloning van een storingstechnieker in Borgerhout eruit?

Afhankelijk van de opgebouwde ervaring in je loopbaan als technieker, start je loon vanaf €16.50 per uur. Aanvullend op het loon ontvang je heel wat extralegale voordelen, zoals een netto dagvergoeding, maaltijd- en ecocheques en een bedrijfswagen met tankkaart voor werk- en privégebruik. Daarnaast krijg je een eigen werkkoffer en de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen om je job naar behoren te kunnen uitvoeren.

Terug naar boven