Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen ondernemingen terecht bij onze storingstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Borsbeke? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn specialisten. De storingstechniekers in Borsbeke voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in nette toestand achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Borsbeke als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als onderhoudstechnieker in regio Borsbeke. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een mooi takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde baan.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als storingstechnieker in Borsbeke (omgeving Herzele) aan de slag? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe collega noemen. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven