Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Bossuit? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Bossuit

Waarom het fijn werken is bij Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als storingstechnieker in regio Bossuit. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Dagelijks grote afstanden overbruggen hoeft dus niet. Techni Masters zorgt trouwens voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experts. In Bossuit voeren onze storingstechniekers hun job zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in nette toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met de klant én elkaar garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Bossuit (omgeving Avelgem) aan de slag te gaan? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven