Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Bouwel? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als Techni Master ben je een vakexpert. Al onze onderhoudstechniekers in Bouwel voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werkplaats steeds in nette toestand achter en gaat anticiperend te werk. Zo behouden we niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Bouwel

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s geen moeilijk vraag. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in Bouwel en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van ellenlange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Binnen onze afwisselende en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Bouwel (regio Grobbendonk)? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe collega. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven