Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in regio Bouwel? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Bouwel

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s vanzelfsprekend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in Bouwel en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Bij Techni Masters komt zorg voor de medewerkers bovenaan het lijstje. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Een techni master, dat is een expert. De onderhoudstechniekers in Bouwel voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je laat de werksite steeds netjes achter en gaat proactief te werk. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in omgeving Bouwel aan de slag? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe collega. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven