Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Bovekerke? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn specialisten. De onderhoudstechniekers in Bovekerke voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achterlaat. Zo behouden we een goede relatie met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken in omgeving Bovekerke als onderhoudstechnieker

Waarom het aangenaam werken is bij Techni Masters? Da’s evident. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als storingstechnieker in omgeving Bovekerke en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van grote afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters voorziet trouwens een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde job.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Is de job als storingstechnieker in Bovekerke (omgeving Koekelare) helemaal iets voor jou? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven