Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in regio Bovekerke? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Bovekerke

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in Bovekerke en omliggende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks ellenlange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een fijn takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je via opleidingen je expertise over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn experten. Al onze storingstechniekers voeren hun job in Bovekerke uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je laat de werkplek steeds in nette toestand achter en gaat anticiperend te werk. Zo kunnen we een goede verstandhouding met elkaar én de klant garanderen. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt een job als onderhoudstechnieker in regio Bovekerke je aan? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven