Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Brakel? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. Al onze storingstechniekers in Brakel voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Brakel

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in regio Brakel en omliggende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een fijn takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende job.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Brakel (omgeving Brakel)? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe collega noemen. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven