Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Bredene? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Bredene

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s evident. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in Bredene en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Zorg voor de werknemers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een afwisselende en stimulerende job.

Wat wij van je verwachten

Bij Techni Masters werken specialisten. Onze onderhoudstechniekers in Bredene voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. De werkplaats laat je steeds in propere toestand achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Bredene (regio Bredene)? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven