Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Brielen? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Brielen

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s evident. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in regio Brielen en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een fijn takenpakket toe. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde baan.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn specialisten. Onze onderhoudstechniekers in Brielen voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. De werkplaats laat je steeds netjes achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo kunnen we een goede verstandhouding met elkaar én de klant garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als storingstechnieker in Brielen (regio Ieper) aan de slag? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Luister dan alvast eens naar de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven