Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Brugge? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Brugge

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in regio Brugge. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Techni Masters voorziet trouwens een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de werknemers voorop. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. De storingstechniekers in Brugge voeren hun job heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werkplaats steeds in propere toestand achter en gaat ondernemend te werk. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in Brugge (regio Brugge) aan de slag? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Wat je moet weten over de vacature voor onderhoudstechnieker in Brugge

Hoe ziet het takenpakket van een storingstechnieker in Brugge eruit?

Je bent als storingstechnieker verantwoordelijk voor het vinden, analyseren en oplossen van technische storingen. Daarnaast bereid je de machines voor zodat de productie veilig en tijdig kan worden opgestart, en je waarborgt tegelijkertijd de productiviteit en kwaliteit van het machinepark. Tot slot controleer en installeer je wanneer nodig nieuwe machineonderdelen.

Welk bedrijf neemt storingstechniekers in regio Brugge aan?

Een job als storingstechnieker? Die vind je bij Techni Masters! Onze activiteiten zitten verspreid over heel Vlaanderen, daarbij kijken we steeds naar een opportuniteit nabij je eigen woonplaats. Bekijk de vacaturepagina en misschien word jij wel onze nieuwe collega.

Welke werkuren volgt een storingstechnieker in Brugge?

Je werkt bij ons in ploegverband, aangezien we werkzaam zijn in internationale productie-omgevingen. Je kiest zelf in welk aantal ploegen je wenst te werken. Bekijk de vacaturepagina van Techni Masters voor meer informatie over de job.

Wat verdient een storingstechnieker in Brugge?

Afhankelijk van de ervaring die je hebt opgebouwd doorheen je loopbaan als technieker, starten de lonen vanaf €16.50 per uur. Daarbovenop krijg je heel wat aantrekkelijke extralegale voordelen, bijvoorbeeld: maaltijd- en ecocheques, een netto dagvergoeding, een bedrijfswagen met tankkaart doe je zowel mag gebruiken voor werk- als privédoeleinden. Om je job naar behoren uit te voeren, ontvang je daarnaast een eigen werkkoffer en alle nodige persoonlijke beschermingsmiddelen.

Terug naar boven