Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Brugge? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een vakexpert. Al onze storingstechniekers in Brugge voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achter en gaat anticiperend te werk. We behouden zo niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Brugge

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s evident. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in regio Brugge en de streken er rondom. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Is de baan als storingstechnieker in Brugge (regio Brugge) helemaal iets voor jou? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Luister dan alvast eens naar de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Wat je moet weten over de vacature voor onderhoudstechnieker in Brugge

Hoe ziet het takenpakket van een storingstechnieker in Brugge eruit?

Je bent als storingstechnieker verantwoordelijk voor het vinden, analyseren en oplossen van technische storingen. Daarnaast bereid je de machines voor zodat de productie veilig en tijdig kan worden opgestart, en je waarborgt tegelijkertijd de productiviteit en kwaliteit van het machinepark. Tot slot controleer en installeer je wanneer nodig nieuwe machineonderdelen.

Welk bedrijf neemt storingstechniekers in regio Brugge aan?

Een job als storingstechnieker? Die vind je bij Techni Masters! Onze activiteiten zitten verspreid over heel Vlaanderen, daarbij kijken we steeds naar een opportuniteit nabij je eigen woonplaats. Bekijk de vacaturepagina en misschien word jij wel onze nieuwe collega.

Welke werkuren volgt een storingstechnieker in Brugge?

Je werkt bij ons in ploegverband, aangezien we werkzaam zijn in internationale productie-omgevingen. Je kiest zelf in welk aantal ploegen je wenst te werken. Bekijk de vacaturepagina van Techni Masters voor meer informatie over de job.

Wat verdient een storingstechnieker in Brugge?

Afhankelijk van de ervaring die je hebt opgebouwd doorheen je loopbaan als technieker, starten de lonen vanaf €16.50 per uur. Daarbovenop krijg je heel wat aantrekkelijke extralegale voordelen, bijvoorbeeld: maaltijd- en ecocheques, een netto dagvergoeding, een bedrijfswagen met tankkaart doe je zowel mag gebruiken voor werk- als privédoeleinden. Om je job naar behoren uit te voeren, ontvang je daarnaast een eigen werkkoffer en alle nodige persoonlijke beschermingsmiddelen.

Terug naar boven