Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in omgeving Dadizele? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Dadizele

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s geen moeilijk vraag. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in Dadizele en omstreken. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Bij Techni Masters komt aandacht voor de werknemers voorop. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn experts. Al onze onderhoudstechniekers voeren hun baan in Dadizele uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in nette toestand achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Spreekt een job als storingstechnieker in omgeving Dadizele je aan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven