Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen firma’s terecht bij onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in omgeving Damme? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn deskundigen. De onderhoudstechniekers die voor ons werken in Damme voeren hun job uit met oog voor detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in propere toestand achterlaat. Zo behouden we een goede verstandhouding met elkaar én de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Damme

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s evident. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Werken doe je in Damme en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze gevarieerde en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in regio Damme aan de slag te gaan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe medewerker noemen. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven