Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in De Haan? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio De Haan als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als storingstechnieker in omgeving De Haan en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit grote afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. Al onze onderhoudstechniekers in De Haan voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare houding. Je werkt anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in propere toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt een baan als storingstechnieker in De Haan (omgeving De Haan) je aan? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe medewerker. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven