Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen firma’s terecht bij onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in De Panne? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als Techni Master ben je een expert in het vak. De storingstechniekers in De Panne voeren hun job heel precies uit, met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare attitude. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds proper achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in regio De Panne

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s evident. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in omgeving De Panne. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een mooi takenpakket toe. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in De Panne (regio De Panne)? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe collega noemen. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag de mening van onze werknemers horen? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven