Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in regio De Panne? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio De Panne

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s evident. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in regio De Panne. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wat wij van je verwachten

Bij techni masters werken experten. De storingstechniekers in De Panne voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds netjes achterlaat. Zo behouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar. storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in regio De Panne? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan binnenkort onze nieuwe collega noemen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven