Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in omgeving De Pinte? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters zijn expert in het vak. Onze storingstechniekers voeren hun baan in De Pinte uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achterlaat. Zo behouden we een goede verstandhouding met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken in omgeving De Pinte als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s geen moeilijk vraag. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in De Pinte en aangrenzende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om je expertise over het vak bij te schaven via opleidingen. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de medewerkers voorop geplaatst. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in regio De Pinte? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven