Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag ons team storingstechniekers in Deftinge komen versterken? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. In Deftinge voeren onze storingstechniekers hun job zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achter en gaat anticiperend te werk. We onderhouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in regio Deftinge als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Werken doe je als storingstechnieker in Deftinge en omliggende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om je expertise over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de werknemers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een afwisselende en uitdagende baan.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Is de job als storingstechnieker in Deftinge (omgeving Lierde) helemaal iets voor jou? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven