Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze storingstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Deinze? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Deinze

Waarom het aantrekkelijk werken is bij Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons is iedereen zichzelf. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Deinze en de streken er rondom. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Dagelijks ellenlange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en afwisselende baan.

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. De storingstechniekers in Deinze voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Deinze (regio Deinze) aan de slag te gaan? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven