Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Deinze? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experts. In Deinze voeren onze onderhoudstechniekers hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. De werksite laat je steeds in nette toestand achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in regio Deinze als onderhoudstechnieker

Waarom het aangenaam werken is bij Techni Masters? Dat spreekt voor zich. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je in omgeving Deinze. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in omgeving Deinze aan de slag? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven