Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Denderhoutem? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Een Techni Master, dat is een expert. De storingstechniekers in Denderhoutem voeren hun job heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achter en bent proactief ingesteld. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Denderhoutem als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s voor de hand liggend. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt als onderhoudstechnieker in omgeving Denderhoutem en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Is de job als storingstechnieker in Denderhoutem (omgeving Haaltert) helemaal iets voor jou? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Luister dan alvast eens naar de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven