Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Denderleeuw? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Denderleeuw als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s simpel. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als onderhoudstechnieker in omgeving Denderleeuw. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van heel lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een mooi takenpakket toe. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de medewerkers voorop geplaatst. Binnen onze afwisselende en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. De onderhoudstechniekers in Denderleeuw voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. De werkplek laat je steeds proper achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt een baan als onderhoudstechnieker in Denderleeuw (regio Denderleeuw) je aan? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Luister dan alvast eens naar de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven