Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen ondernemingen een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in regio Denderwindeke? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Denderwindeke

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag in Denderwindeke en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers komt voorop bij Techni Masters. Binnen onze gevarieerde en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Een techni master, dat is een expert. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Denderwindeke hun job uit. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werksite steeds netjes achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen. storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Denderwindeke? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven