Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Dentergem? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een expert in het vak. De storingstechniekers in Dentergem voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in nette toestand achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Dentergem als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s evident. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Werken doe je in Dentergem en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via cursussen. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde job. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in regio Dentergem aan de slag te gaan? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven