Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag ons team onderhoudstechniekers in Dessel komen versterken? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Dessel hun baan uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. De werksite laat je steeds netjes achter en je bent anticiperend ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Dessel als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Dessel en aangrenzende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers voorop. Binnen onze afwisselende en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt een job als storingstechnieker in Dessel (omgeving Dessel) je aan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan binnenkort onze ploeg versterken. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven