Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Destelbergen? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Destelbergen

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Destelbergen en omliggende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit grote afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om je expertise over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de medewerkers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Bij Techni Masters werken experten. De storingstechniekers in Destelbergen die voor ons werken voeren hun baan uit met oog voor detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je ingesteldheid is ondernemend en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds in propere toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Destelbergen (omgeving Destelbergen)? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We willen je heel graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven