Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag ons team storingstechniekers in Desteldonk komen versterken? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Desteldonk

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag als storingstechnieker in Desteldonk en aangrenzende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een fijn takenpakket toe. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de werknemers voorop. Binnen onze gevarieerde en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als Techni Master ben je een expert in het vak. Onze storingstechniekers in Desteldonk voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. De werkplaats laat je steeds in nette toestand achter en je bent anticiperend ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Desteldonk (omgeving Gent)? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven