Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Deurne? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Deurne als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Dat spreekt voor zich. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als storingstechnieker in omgeving Deurne en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze afwisselende en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn deskundigen. De onderhoudstechniekers in Deurne voeren hun job heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je ingesteldheid is ondernemend en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in propere toestand achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Deurne (omgeving Antwerpen) aan de slag te gaan? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We willen je heel graag ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Veelgestelde vragen over de vacature van storingstechnieker in Deurne

Welke taken voert een storingstechnieker in Deurne uit?

Je bent als storingstechnieker verantwoordelijk voor het vinden, analyseren en oplossen van technische storingen. Daarnaast bereid je de machines voor zodat de productie veilig en tijdig kan worden opgestart, en je waarborgt tegelijkertijd de productiviteit en kwaliteit van het machinepark. Tot slot controleer en installeer je wanneer nodig nieuwe machineonderdelen.

Voor welk bedrijf kan ik werken als storingstechnieker in regio Deurne?

Je talenten als storingstechnieker aanwenden? Dat kan bij Techni Masters! Onze activiteiten verspreiden zich over heel Vlaanderen, er wordt steeds gekeken naar een opportuniteit nabij je woonplaats. Bekijk de vacaturepagina en vervoeg ons team.

Werken storingstechniekers in Deurne in een ploegensysteem?

Wij zijn werkzaam voor internationale productie-omgevingen, waardoor je bij ons werkt in ploegverband. In welk ploegensysteem je werkt, is volledig jouw keuze. Vind meer informatie over de job op de vacaturepagina van Techni Masters.

Hoe ziet de verloning van een storingstechnieker in Deurne eruit?

Onze lonen starten vanaf €16.50 per uur, afhankelijk van de ervaring die je hebt opgebouwd in je carrière als technieker. Bovenop je loon krijg je tal van aantrekkelijke extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een netto dagvergoeding, ecocheques en een bedrijfswagen met tankkaart die je zowel voor werk- als privédoeleinden mag gebruiken. Bovendien ontvang je een eigen werkkoffer en alle nodige persoonlijke beschermingsmiddelen om jouw job naar behoren uit te voeren.

Terug naar boven