Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Dikkele? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn specialisten. De onderhoudstechniekers in Dikkele die voor ons werken voeren hun baan uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je laat de werkplaats steeds in nette toestand achter en bent ondernemend ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Dikkele

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s evident. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in omgeving Dikkele en de streken er rondom. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Dagelijks ellenlange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Dikkele (regio Zwalm)? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe medewerker. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Duik dan gerust eens in de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven