Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in regio Dikkelvenne? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Dikkelvenne

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in omgeving Dikkelvenne en omliggende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Bij Techni Masters komt aandacht voor de medewerkers voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een afwisselende en stimulerende job.

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een vakexpert. In Dikkelvenne voeren onze storingstechniekers hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in regio Dikkelvenne? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven