Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Diksmuide? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Diksmuide als onderhoudstechnieker

Waarom het fijn werken is bij Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt in Diksmuide en aangrenzende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit lange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers voorop. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn experten. De onderhoudstechniekers in Diksmuide voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je laat de werksite steeds in propere toestand achter en gaat proactief te werk. We onderhouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als storingstechnieker in regio Diksmuide aan de slag? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven