Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Diksmuide? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn specialisten. Onze storingstechniekers in Diksmuide voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je laat de werksite steeds in nette toestand achter en gaat anticiperend te werk. We onderhouden zo niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Diksmuide

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in Diksmuide en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit heel lange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we voorop bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde job.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Diksmuide (omgeving Diksmuide)? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag de mening van onze werknemers horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven