Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze storingstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in regio Doel? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Doel

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s voor de hand liggend. Bij ons is iedereen zichzelf. Je gaat aan de slag in Doel en aangrenzende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks ellenlange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om je expertise over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de werknemers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je krijgt een uitdagende en afwisselende baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als techni master ben je een vakexpert. Al onze storingstechniekers voeren hun job in Doel uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achterlaat. Zo behouden we een goede relatie met elkaar én de klant. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in omgeving Doel aan de slag te gaan? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij straks dan wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven