Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Doel? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Doel als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s vanzelfsprekend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als storingstechnieker in Doel en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Dagelijks grote afstanden overbruggen hoeft dus niet. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als Techni Master ben je een vakexpert. Al onze storingstechniekers in Doel voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Doel (omgeving Beveren)? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven